Saturday, February 11, 2012

Ciri2 Bakal Abang Ipar ll

Assalamualaikum w.b.t

Ape khabar inche pembaca..?? Harap sihat2 sokmo la ea... ok... Entry kli ni bkn smbungan entry 'Ciri2 Bakal Abang Ipar' yang sblm nie, tp die ade jgk la kene mengene dengan entry 2, he3... Kisah nie mula balik tadi mase tengah tengok tv, td kitorang tengok tv3, cerita 2 agak sedih juga la, kita mak mertua x suka kt menantunya, tp Aien x igt tajuk nye...he3... Dialog die cenggini ea...

Aien : ish, takut la nk kawen, takut dapat mak mertua macam 2....
Lutfi : ala, kakak kawen la dengan lelaki yang macam lutfi cakap ari 2.. (kpd yg x tau lg ciri2 abang ipar lutfi boleh ---->KLIK DI SINI
Aien : ala lutfi, susah la nk cari yang macam 2 (aku layan je la pe bdk nie ckap,ha3)
Lutfi : mesti ade nye....
Aien : ade memang la ade, da jumpe pon, tapi die yang x nak kat kakak, nak buat macam mane (makin suka   aku layan budak nie)
Lutfi : npe die x nk plak???
Aien : ye la, die da de awek la, x kan nak amek boyfriend orang pulak...
Lutfi : kakak, lelaki bukan sorang je dalam dunia nie, ramai lagi la..
Aien : ye la, tapi rase nye, macam yang lutfi nak 2 kakak baru jumpe sorang...
Lutfi : mesti ade lagi yang macam 2, ramai lagi lelaki selain die..
Aien : ............. (amek ko, terdiam terus...ha3)
nie mse die umur 5 tahun kalau x silap
(sekarang nie umur die 9 tahun) ^_^



Moral of the story is, jangan nak duga budak kecil lebih2, nanti akan keluar jawapan or soalan yang x kita sendiri x duga akan keluar daripada mulut diorang....^_^