Saturday, May 26, 2012

Tudung Avira...

In The Name of Allah

Last night Aien dengan Ecah dok usya2 belog2(blog) orang lain sebab cik mek 2 nak cari idea nak buat header, usya punya usya tibe2 terbuka 1 belog yang jual tudung, so tunggu bapak gi, cuci mata la kejap kan, nak tengok2 tudung ape yang best2 kan (macam la aku nak pakai sangat tudung2 trend sekarang)... Tiba2 kitorang ternampak satu perkataan nie, jeng3... 'Tudung Avira'.... Mula2 baca memang la rase macam nak gelak guling2... comel je nama die.. Tapi bile fikir2 balik 'Tudung Avira' tu Ape ke jenis bende la 2.... Benda 'Tudung Avira' makanan ke??? Bende tu hidup ke..??? Macam beruang ke??? Atau macam musang???  Ke memang ia sejenis tudung??? Kalau benda 'Tudung Avira' tu tudung, macam mana rupa die??? Tudung yang ade anti-virus ke..??? Ataupun tudung yang ada payung macam logo avira 2..?? erk... tiba2 otak jadi beku tengah2 malam buta....


Aien pun dengan muka penuh excited nak tau ape binatang 'Tudung Avira' tu telah mengarahkan Ecah anak pak cik Zainal untuk mengelik(meng'klik') perkataan yang bertulis 'Tudung Avira'.... Taraa...... Betul la 'Tudung Avira' tu sejenis musang jadian tudung yang ala-ala comel macam name nye... Nak tengok ke rupa musang jadian 'Tudung Avira' tu macam mana..??? DIANA ONLINE STORE <----(kelik), kepada sape2 yang memang minat dengan tudung2, shawl, & pashmina trend sekarang boleh la gi mengusya ke belog tersebut... Bagi sape2 yang banyak giler Tudung Bawal yang tak di pakai di sebabkan jarang nak mati, korang pun boleh usya 'Inner Neck' untuk cover leher kalau tudung jarang.... erk.. Ok fine... Aien tau Aien da macam promoter tak bertauliah, saje2 je tolong promote bisnes(business) orang.... Nie kalau mama Aien baca entry nie, tobat kene kejar 1 dunia, & mama mesti kate macam nie, "Bertuah punya budak, di'promote' nye bisnes orang lain, tapi bisnes mak sendiri tak nak promote"...bha3..... Sorry mama.... Entry promote mama punya bisnes laen hari ea...(^_^)v

*Kita tolong orang, Allah tolong kita.... 

No comments: