Saturday, September 22, 2012

Kelembutanku....

In The Name of Allah

P/S: Nie bukan entry puji diri sendiri... (^_^)v

Assalamualaikum & salam ukhuwwah dear reader's..... Seperti yang dah tertulis diatas, nie bukan entry puji diri sendiri tau.... Tau3.... ha3....

Sebenar nya Aien just nak mencerita kan perihal nama setiap orang yang mempunyai maksud yang melambangkan diri diorang...  For the example nama my lil brother... Nama nya Muhammad Lutfi yang bermaksud 'Yang terpuji, Kelembutanku', and diri die sekarang nie Memang lembut (Bukan lembut kot lain ea)....

Adik Aien tu terlalu lembut hati die... Tak pernah gaduh2 dengan orang... Orang buat apa dia diam je...  Kalau dia tak suka kita buat pape pun dia diam je... Orang Mintak ape pun dia diam je... Kalau dia tak bagi pun dia diam je... he3... Itulah dia Muhammad Lutfi tak pernah bersuara kalau marah kan sesuatu... Tapi pandai paku orang...ha3....



Tu je dulu cerita pasal Lutfi.... Nanti ade mase kita open table laen ea cerita pasal lutfi... ^^,

 Sorry entry hari nie pendek je... =)

No comments: